©  Geert Van de Velde

Bazart keert in november terug naar de Lotto Arena

Twee keer goed nieuws voor de fans van Bazart. Enkele dagen geleden kondigde de band zijn nieuwe plaat ‘Onderweg’ aan, die op 4 juni uitkomt. Daarnaast is er nu het nieuws dat ze vrijdag 19 november een live concert geven in de Lotto Arena in Antwerpen.

“We hebben het live spelen gigantisch hard gemist, het is al veel te lang veel te rustig geweest. Er is bij ons dan ook ontzettend veel goesting en honger om er een samen een epische avond van te maken”, aldus de band.

De nieuwe muziek van het album ‘Onderweg’ willen Mathieu, Simon, Oliver, Daan en Robbe maar al te graag aan het publiek voorstellen. “We hebben de laatste maanden enorm hard gewerkt aan deze nieuwe plaat en kijken er dan ook ontzettend naar uit om deze live aan iedereen voor te stellen”, zeggen de muzikanten.

De ticketverkoop start nu vrijdag 14 mei om 10u. Wie als eerste wil bestellen, kan zich registeren. Tijdens het invullen van het formulier krijg je alvast een voorproefje van de show met flitsende beelden van eerdere concerten.  bvb