© Politiezone Antwerpen

Dealer gooit brok cocaïne en weegschaal door het raam tijdens huiszoeking

Een 26-jarige dealer probeerde zaterdag nog snel wat bewijsmateriaal te doen verdwijnen tijdens een huiszoeking. Hij gooide — tevergeefs —een brok cocaïne en een precisieweegschaal door het raam naar buiten. De man werd gearresteerd en voorgeleid.

De huiszoeking op heterdaad kwam er nadat het WOT regio Centrum een drugsdeal vaststelde in de Belpairestraat in Berchem. “Een dame kreeg in haar wagen heel kort gezelschap van een man, waarna ze verder reed. Ze werd gecontroleerd en erkende juist cocaïne te hebben gekocht”, doet de Antwerpse politie het verhaal.

Na die verklaringen hield de politie een huiszoeking op heterdaad in een woning om de hoek, waar de vermoedelijke dealer een aantal zaken door het openstaande raam probeerde te kieperen. “In totaal kon de politie 4.300 euro en 88 gram cocaïne in beslag nemen. De 26-jarige man werd gearresteerd en voorgeleid”, zegt de politie.

 

 © Politiezone Antwerpen

Het drugsondersteuningsteam (DOT) van de politie betrapte zaterdag tot tweemaal toe dealers die zich met een scooter verplaatsten om cocaïne te leveren. De eerste had 1.370 euro en twee gram cocaïne op zak na een deal in Mortsel, de tweede liep op het Kiel tegen de lamp na een deal en had ook coke op zak. De drugs en scooters werden in beslag genomen, beide 19-jarigen werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

 jtp

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio