Illegale fietsendief heeft 12 zakjes cocaïne op zak

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft woensdag een vermoedelijke drugsdealer opgepakt na een korte achtervolging. De man zette het op een lopen nadat hij betrapt werd tijdens een fietsendiefstal.

Een anonieme patrouille van de mobiele eenheid merkte woensdag tijdens een actie tegen overlast twee mannen op die aan het prutsen waren aan een fietsslot op de Oudesteenweg. “Het duo werd gecontroleerd en bleek illegaal in het land te verblijven. Toen ze gevraagd werden om mee te gaan naar het politiekantoor, nam één van hen de benen. Al snel kon de verdachte ingehaald en gestopt worden”, aldus de Antwerpse politie.

De man had 12 zakjes cocaïne en een som geld op zak. “De twee werden gearresteerd en drugs en het geld zijn in beslag genomen. De man die eerder van de politie vluchtte, bleef na voorleiding bij de onderzoeksrechter aangehouden”, zegt de politie.

Tijdens de actie nam de mobiele eenheid nog een bromfiets in beslag in de Lange Stuivenbergstraat. De jongeman aan het stuur had geen verzekeringspapieren en ook geen rijbewijs op zak.

jtp

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio