Tom Vercammen en Dieter van Daele in Chateau Paulette 

Tom Vercammen en Dieter van Daele in Chateau Paulette © Jan Brys

Winterbar Chateau Paulette wordt zomerbar naast kasteel

Brasschaat -

Tom Vercammen en Dieter van Daele sloegen hun tenten op naast het kasteel in het park en openen er zaterdag 8 mei hun zomerbar. Wat oorspronkelijk begon als winterbar in horecazaak Oud-Antwerpen is nu een grote zomerbar die open blijft tot 11 juli.

Tom en Dieter zagen hun plannen voor een winterbar vorig jaar door corona gedwarsboomd.  

“We wilden absoluut iets doen en omdat we in Oud-Antwerpen qua ruimte op onze limiet zaten, kozen we voor het kasteel. We doen het in openlucht maar wel overdekt. Alle coronaregels worden gevolgd. Bestellen kan via een unieke QR-code op de tafel en betalen kan contactloos. Reserveren hoeft niet”, legt Tom uit.

“We hebben hier drie keer zo veel ruimte als in Oud-Antwerpen. Het is de bedoeling dat we hier de komende vijf jaar een zomer- en winterbar organiseren. We hebben een samenwerkingsovereenkomst met J&M Catering. Het park is onze achtertuin, ik ben er indertijd getrouwd”, zegt Tom.

“Bij de eerste edities ging de opbrengst telkens naar een goed doel. Omdat we nu zo veel groter gaan, laten we dat vallen. Maar we willen iets doen voor het goede doel, we denken dan aan iets voor kinderen”, vervolgt Tom Vercammen.

Chateau Paulette is geopend op vrijdag, zaterdag, zondag en op woensdag en donderdag 12 en 13 mei, telkens van 10u tot 22u.

(jbr)MEER OVER Heropening horeca

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio