©  BELGA

Abonnementenverkoop bij Antwerp en KV Mechelen loopt op rolletjes

Antwerp FC en KV Mechelen zijn nog volop aan de bak in de play-offs, maar veel fans denken ook al aan volgend seizoen. Dat blijkt uit de zéér succesvolle abonnementenverkoop bij beide clubs.

yala

Antwerp FC

Maar liefst 80% van de (niet-business) abonnementen werden verlengd. Dat zijn al meer dan 7.500 supporters. Het gebeurde bovendien vooral online, vanzelfsprekend door de coronamaatregelen.

De supporters die dit seizoen een abonnement hadden, krijgen geen rechtstreekse terugbetaling maar wel een stevige tegemoetkoming als ze hun abonnement voor volgend seizoen verlengen. Wie wil, kan 50% van zijn abonnementsgeld terugbetaald krijgen, geheel of gedeeltelijk in consumptiewaarde. Eens corona het toelaat, staat er ook nog een gratis fandag gepland.

Klik hier voor meer info over de abonnementenverkoop bij Antwerp

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

KV Mechelen

Ook bij Malinwa begon de abonnementenverkoop explosief. Op 1 mei, de eerste dag, gingen bijna 1.100 seizoenskaarten over de toonbank, een record. Nog geen week later zitten ze al aan meer dan 2.500 verkochte abonnementen. Vorig jaar klokte de club af op 11.250.

Abonnees van het huidige seizoen kunnen kiezen uit drie regelingen: verlengen zonder compensatie, 20% terug op een drankkaart, of een abonnement dat pas activeert als het publiek weer toegelaten is in het stadion. Opvallend: het overgrote deel van de supporters kiest voor de eerste optie en verlengt zónder enige vorm van financiële compensatie.

Klik hier voor meer info over de abonnementenverkoop bij KV Mechelen

Beerschot

Over de abonnementenverkoop bij Beerschot is voorlopig nog niets bekend.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws