PODCASTTIP. Memes van 't Stad in ‘Welcome to the AA’

Gazet van Antwerpen luistert. Naar jou als je iets te vertellen hebt, maar ook naar alle podcasts die gemaakt worden. De strafste, of ze nu over de regio gaan of door creatievelingen uit onze provincie worden gemaakt, bundelen we geregeld in onze Podcasttips.

TITEL: Welcome to the AA

THEMA: Elke week nodigen comedian Alex Agnew en partner in crime Andries Beckers een gast uit, bekend of onbekend, om het te hebben over alles, niks en al wat daar tussen ligt.

WIE IS DE MAKER? Antwerpenaars Alex Agnew en Andries Beckers maken elke week een aflevering van Welcome to the AA, ondertussen goed voor bijna 170 afleveringen. Van economen tot ultralopers of de Romeo’s. Als Agnew en Beckers iets bewezen hebben, is het dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Deze reeks staat voor lange, uitgebreide interviews die toch nooit een minuut te lang duren, met een Antwerpse saus over: een winnend recept.

WAAROM MOET JE LUISTEREN? Zowat heel de reeks is de moeite om te beluisteren, maar aflevering 160 met als gast de maker van het Instagram-account Memesvantstad ofwel Bart De Memer is een unicum. Misschien alleen al omdat Alex Agnew en Andries Beckers meer dan twee uur lang spreken met een gast die totaal anoniem wil blijven. Memesvantstad geeft een eigenzinnige kijk op alles wat reilt en zeilt in Antwerpen. Van Sihame El Kaouakibi tot afval op de Scheldekaaien.

QUOTE: “De Instagram van Bart De Wever is echt veranderd sinds Memesvantstad er is. Of het is een zot toeval, of hij weet wat voor promo hij eigenlijk krijgt op mijn pagina. Hij maakt nu altijd foto’s met keiveel meme-potentieel.” RvR

Volg hier de podcast

Spotify Soundcloud
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER GVA Podcasttip