Dolblije Lukaku hangt plots aan de lijn met de man die hij “altijd wilde zijn”

Romelu Lukaku is de koning te rijk nadat hij Inter met 21 doelpunten en 10 assists naar de eerste titel sinds 2010 leidde. Het leverde de Rode Duivel zelfs een speciaal telefoontje op.

Vincent Van Genechten

Lof van zijn trainer Antonio Conte, de voltallige Italiaanse media die hem prijst voor zijn fantastisch seizoen en felicitaties van niemand minder dan Didier Drogba. Kon het nog beter voor Lukaku? Blijkbaar wel. Onze landgenoot kreeg namelijk telefoon van cultspits Adriano.

De Braziliaan stond tussen 2001 en 2009 op de loonlijst bij Inter en maakte na uitleenbeurten bij Fiorentina en Parma furore aan de zijde van onder andere Zlatan Ibrahimovic. Adriano stond bekend als ‘The Emperor’, mede vanwege zijn imposant lichaam en kanon van een linkervoet. Hij ontpopte zich tot een van de spelers waarnaar Lukaku opkeek tijdens zijn jongere jaren, ook al liep het ook best snel fout voor Adriano die in 2016 stopte met voetballen na een weinig succesvolle periode.

‘Big Rom’ was dan ook door het dolle heen toen hij Adriano aan de lijn kreeg. “Ik wilde zo graag zijn zoals jij! Bedankt voor de geweldige woorden, jij bent de beste! Keizer!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Romelu Lukaku

Meer sportnieuws