©  Belga

PODCASTTIP. De Vierkante Paal

Gazet van Antwerpen luistert. Naar jou als je iets te vertellen hebt, maar ook naar de vele podcasts die gemaakt worden. De strafste, of ze nu over de regio gaan of door creatievelingen uit onze provincie worden gemaakt, bundelen we geregeld in onze Podcasttips.

TITEL: De Vierkante Paal

THEMA: Hoogdagen, miserie en alles daartussen bij Royal Antwerp Football Club

DE MAKERS: Supporters van de Great Old, in een roterend gezelschap. Enkelen onder hen zijn ervaren radiomakers, zoals Dylan Van Rooy van Radio 2 Antwerpen en Vincent Fierens van QMusic.

WAAROM MOET JE LUISTEREN? Waar moet je anders je dosis Antwerp-klap halen, nu de Bosuil en de cafés gesloten zijn? Het wisselende panel bespreekt niet alleen de tactiek van de voorbije match of de verwachtingen voor de eerstkomende, maar gaat ook dieper in op het roemrijke, dan wel schabouwelijke verleden van de club, bijvoorbeeld door af en toe een oud-speler uit te nodigen. En omdat de club er ook naast het veld dikwijls in slaagt om spectaculair in het nieuws te komen, ontbreekt nooit de typische Antwerpse zwans om al die ellende wat te relativeren.

QUOTE: “Wat ge sinds vorige zondag dus beter niet meer kunt zeggen: ‘Mijn lief is even oud als onze laatste overwinning op het veld van de Boeren.’” 

Volg hier de podcast

Spotify Soundcloud
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER