Bornemnaar Toon Spiessens en Lukas Jouck brengen met Brasilidades live Braziliaanse muziek. © Ter Dilft

Ter Dilft brengt voorstellingen in binnentuin

Bornem -

Vanaf 14 mei ontvangt cultuurcentrum Ter Dilft weer publiek. Het gaat nog niet om binnenactiviteiten. In de binnentuin wordt een grote open tent geplant waar optredens en workshops kunnen plaatsvinden: in openlucht, gemoedelijk en veilig.

“Vorige week werd duidelijk dat we vanaf mei stilaan weer een aanbod kunnen aanbieden”, zegt directeur Griet Ivens van Ter Dilft. “Daar hadden we stiekem op gehoopt, dus ons aanbod voor mei en juni stond klaar. Het was alleen nog wachten op het startschot van de overheid. Toen we dat kregen, gooiden we meteen onze ticketverkoop open. En met succes want 24 uur na de start van de ticketverkoop was één voorstelling al uitverkocht.”  

“We deden de voorbije maanden enkele livestreams en nu is het de eerste keer in zes maanden dat we terug een live aanbod kunnen aanbieden. Dat doet enorm veel deugd. Niet alleen wij, maar ook het publiek zat er duidelijk op te wachten.”

Shelter Sessies

Op het programma van de Shelter Sessies staat onder andere een concert van Kids With Buns, de winnaars van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel 2021. “We geven ook lokaal talent graag een podium”, zegt Ivens. “Bornemnaar Toon Spiessens en Lukas Jouck brengen met Brasilidades live Braziliaanse muziek in onze binnentuin. Verder zitten in het aanbod onder meer enkele zomerse workshops, een gespreksavond met filosoof en wiskundige Jean Paul Van Bendegem.

MEER OVER DOEN!-tips Mechelen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio