Raf Van de Velde en Annelies Taffijn. 

Raf Van de Velde en Annelies Taffijn. © Ann Van de Voorde Photography

Kledingwebshop steunt cultuur- en horecasector met Hoor ‘k a nog?!

Lier -

Raf Van de Velde en Annelies Taffijn uit Lier hebben met Hoor ‘k a nog?! een nieuwe, ecologische kledinglijn opgericht om de cultuur- en horecasector te steunen.

Chris Van Rompaey

Raf Van de Velde is zaakvoerder van koffiebar en cakery Barraf in de Antwerpsestraat in Lier, waar Annelies Taffijn als flexijobber werkt. “We zijn alle twee liefhebber van het theater en we vonden dat het tijd werd om van beide sectoren nog eens iets te laten horen. Samen met DinnerGift zorgen we ervoor dat de opbrengst bij beide partijen juist terechtkomt”, belooft Raf Van de Velde.

 

 ©  Ann Van de Voorde Photography

“Via onze webshop kan je T-shirts, hoodies en sweaters kopen voor volwassenen en kinderen. Met de opdruk Hoor‘k a nog?! verwijst ons merk naar zowel de horeca als naar de cultuursector. In de quote hoor je fonetisch het woord horeca. De opbrengst van de kledinglijn gaat integraal naar beide sectoren. Hiervoor werken we samen met DinnerGift, een online verdeler van cadeaubonnen voor bars en restaurants en organisator van De Grootste Buurtbistro”, zegt Annelies Taffijn.

Cadeaubon

“Bij elk verkocht kledingstuk kopen we één of meerdere DinnerGift Experience-bonnen. Mensen die in de cultuursector werken, krijgen zo’n bon met unieke code in hun mailbox. Die code kunnen ze op de site van DinnerGift verzilveren voor een cadeaubon van hun favoriete horecazaak. Wie binnen de cultuursector op, naast of achter het podium aan producties meewerkt, kan zich via onze webshop melden”, verduidelijkt Raf Van de Velde.

Hoor’k a nog?! werkt samen met Neutral, een producent van duurzame kledij die de normen van de internationale mensenrechten naleeft. De kwaliteit van de stoffen trekken we door in de borduring van de tekst”, aldus Annelies Taffijn.MEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio