©  VTM

En plots duikt Sean Dhondt op in ‘Lisa’

In de VTM-telenovelle Lisa doen de komende dagen enkele opval- lende gastpersonages hun intrede. De meest opmerkelijke entree is die van Sean Dhondt (37).

Deze week doet Lisa (Tinne Oltmans) mee aan een wedstrijd in koffiebar ‘t Excuus. De winnaar mag op meet-and-greet met Sean Dhondt. Intussen heeft reclamebureau Massa een opdracht binnengehaald om een campagne uit te werken voor het modebedrijf Tasha. Wanneer het oorspronkelijke idee niet kan doorgaan, wordt een alternatief concept bedacht met Sean Dhondt. De zanger en presentator speelt dus zichzelf en is op woensdag 12 mei voor het eerst te zien.

Voor Dhondt is het niet zijn vuurdoop als acteur. Hij speelde vorig jaar een rolletje in de Franstalige zwarte komedie Losers Revolution en hij is ook te zien in The Window, een Belgisch-Duitse dramareeks waarvoor hij “een sjiek kostuum mocht aantrekken”, en die binnenkort op Streamz verschijnt.

Twee andere nieuwkomers zijn al vanaf donderdag te zien. Chuz en Andres zijn de ouders van Pilar (Naomi Janssens). George Arrendell, bekend als politieman Jimmy uit de VTM-serie Zone Stad, geeft gestalte aan vader Andres. De mama van Pilar wordt vertolkt door Muriel Bats. Van 2011 tot 2019 speelde ze de feeks Mayra Magiels in Thuis. De actrice probeerde daarna elders aan de bak te komen, maar qua nieuwe grote tv-rollen bleef het stil. (tove)

Lisa, VTM, 18.25u