Frank Rastelli achter de toog van café De Kluis.  

Frank Rastelli achter de toog van café De Kluis.  © Marc Helsen

Frank Rastelli heropent drie zaken tegelijk

Herentals -

Alle hens aan dek voor horecabaas Frank Rastelli: hij heropent tegelijkertijd drie zaken: café De Kluis, met uitgebreider terras, De Zalm op de Grote Markt en het naastgelegen restaurant Bain Marie, waar je zondag op het terras kan eten.

“Het probleem is genoeg personeel vinden”, zucht Frank Rastelli. Nogal wat personeelsleden kozen tijdens de crisisperiode voor een andere job. Zo sta ik er in het restaurant Bain Marie, dat ik op zondag open, zowat alleen voor.”

Rastelli heropent zaterdag ook zijn café De Kluis op de Lichtaartseweg in Herentals, de start- en aankomstplaats voor heel wat wandelingen in het groen ten noorden van de stad. “Ik ga daar mijn kleine terrasje uitbreiden. Hopelijk wordt het wel geen overrompeling.”

Op de markt heeft De Zalm meer dan terrasruimte genoeg.

Door de coronaperikelen liggen de plannen stil om het afgebroken Gildenhuis, enkele jaren geleden aangekocht door de familie Rastelli, opnieuw op te trekken als een combinatie van hotelkamers, appartementen en een handelszaak. (hhm)

MEER OVER Handelaars en horeca Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio