Taverne Het Fort is momenteel moeilijk bereikbaar en stelt daardoor heropening uit. 

Taverne Het Fort is momenteel moeilijk bereikbaar en stelt daardoor heropening uit. © RR

Taverne Het Fort stelt heropening uit door wegenwerken

Kessel -

Bij taverne Het Fort in Kessel (Nijlen) kunnen ze de deuren komend weekend nog niet openen. Net nu de horeca opnieuw van start kan, is de zaak quasi onbereikbaar door wegenwerken.

In de gemeente worden deze week heel wat betonplaten vervangen, ook in de Grote Puttingbaan. Taverne Het Fort, met eigen terras, bowling, snooker, binnen- en buitenspeeltuin, is daardoor quasi onbereikbaar. “We dachten zaterdag onze buitenspeeltuin en ons terras te heropenen. Maar door de werken voor de deur is dat niet realistisch. Jammer, want het wordt mooi weer”, leggen Christel Kennes en Ronny Theuniers uit.

“Als je langs de kant van Kessel-centrum de Grote Puttingbaan inrijdt, kan je niet doorrijden door de werken zelf. Langs de kant van Nijlen staat dan weer een bord om aan te geven dat je er niet in mag, zelfs geen plaatselijk verkeer. Pas maandag, na het weekend dus, zal er terug verkeer mogelijk zijn. We zijn dit weekend dus heel moeilijk bereikbaar. We kunnen het niet maken om verse producten in te kopen en dan misschien amper volk te zien”, vertellen ze.

“Na zes maanden sluiting hadden we echt graag opnieuw geopend. Het is jammer dat ze daar geen rekening mee hebben gehouden. We stellen onze opening dus een weekje uit tot het weekend van 15 mei. Als het dan goed weer is, kunnen ook wij opengaan”, klinkt het tot slot.

(btpt)


Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio