Een abstract werk van Paul Nouwkens. 

Een abstract werk van Paul Nouwkens. ©  Creative Factory

Abstracte kunst bij Creative Factory

Turnhout -

Creative Factory maakt zich na een lange lockdown op voor een tweede in house tentoonstelling. Na Hannelore Van Even is het deze keer aan Paul Nouwkens om zichzelf te tonen.

In de creatieve hub in de Begijnendreef heeft kunstenaarscollectief Creative Factory de ruimte om tentoonstellingen te organiseren, zowel van buitenstaanders als van de eigen kunstenaars. Deze maand mag Paul Nouwkens, een van de eigen kunstenaars, de ruimte vullen.

Met de tentoonstelling Van landschap naar emotioneel abstract neemt hij de bezoeker mee op reis door zijn oeuvre. Huisfotograaf Jan Allaerts toont een blik achter de schermen. Hij fotografeerde de kunstenaar in zijn atelier. Gepensioneerd notaris Nouwkens volgde cursussen tekenen bij Turnhoutenaar Max Selen en schilderde met Raph Huet en Filip Van Kerkhoven.

De tentoonstelling is open op 8, 9, 15 en 16 mei, maar volgens de huidige coronarichtlijnen wel ingedeeld in tijdsloten. Per tijdslot worden twintig bezoekers toegelaten. Reserveren kan via e-mail: creativefactory2300@gmail.com.  gvn

MEER OVER DOEN!-tips Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio