De leden van Top Team Putte organiseren op 9 mei voor het eerst een eigen fietstocht ten voordele van Kom op tegen Kanker. 

De leden van Top Team Putte organiseren op 9 mei voor het eerst een eigen fietstocht ten voordele van Kom op tegen Kanker. © Top Team Putte

‘Bubbelritten’ ten voordele van Kom op tegen Kanker

Putte

Top Team Putte organiseert op zondag 9 mei voor het eerst een fietstocht om geld in te zamelen voor het coronaveilig fietsinitiatief ‘Iedereen 1000’ van Kom op tegen Kanker. Pas vorige week kregen de Putse initiatiefnemers groen licht voor hun ‘bubbelritten’. “We hopen natuurlijk dat we nog op tijd zijn en dat toch wel wat mensen een plaatsje in hun agenda vrijhouden voor komende zondag”, meldt Tim Vervloet van Top Team Putte. “Deelnemers kunnen een vlakke fietsrit van 100 kilometer afleggen, of ze kunnen meedoen aan een fietszoektocht van 30 kilometer, waar ze op zoek gaan naar kapelletjes in Putte en de deelgemeenten.”

De inschrijvingen voor beide ritten beginnen vanaf 8u aan de sportvelden in de Tinstraat 11 in Putte. Voor de tocht van 100 kilometer stoppen de inschrijvingen om 12u. Voor de kleine tocht is vertrekken mogelijk tot 15u. Deelnemen kost 5 euro. 

(kvro)

www.topteamputte.comMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio