William Boeva. 

William Boeva. ©  ISOPIX

Arenberg gaat op tournee in Antwerpen

Antwerpen -

Cultuurhuis Arenberg brengt binnenkort twee weekends woord, muziek en comedy naar verschillende locaties in Antwerpen. Er worden voorstellingen gespeeld in onder meer Kavka, het Paleis op de Meir en de tuin van de Academie voor Schone Kunsten.

Op 21 en 22 mei en op 4 en 5 juni komt de Arenberg zelf naar het publiek in openlucht. Arenberg En Route speelt in het Maagdenhuis, Kavka, het Paleis op de Meir, de Hofkamer, de tuin van de Academie voor Schone Kunsten en de tuin van de Sint-Pauluskerk.

De voorstellingen vinden plaats voor een publiek van maximum vijftig personen. Tickets kosten 18 euro. Het publiek gaat de avond zelf ‘en route’ en kan voor de prijs van één ticket van drie voorstellingen op drie verschillende locaties genieten.

Voor de openluchtvoorstellingen strikte het cultuurhuis Dena Vahdani, abrahamblue, Ish Aït Hamou, You On Stage, Fleur Khani, Sally Ghannoum, Felicia, William Boeva, Tutu Puoane & Ewout Pierreux, Jade Mintjens en Soe Nsuki.

“Met een programma vol comedy, woord en muziek toont Arenberg back in business te zijn. De pandemie heeft ons lang genoeg stilgelegd. Het is tijd om weer naar buiten te treden. En dat doen we met een line-up die Arenberg ademt”, klinkt het bij de organisatie. (rvre)