©  Instagram

Kate en William delen zeldzaam, zeemzoet familiefilmpje naar aanleiding van tiende huwelijksverjaardag

Op donderdag 29 april vierden prins William en Kate Middleton tien jaar huwelijk. Met twee nieuwe portretten én later ook met een familiefilm. Die geeft een blik in hun privéleven op het Norfolkse platteland.

Hanne Vandenweghe

Prins William en Kate Middleton trouwden op 29 april 2011 in Westminster Abbey, en sindsdien is er heel wat in hun leven veranderd. De hertog en de hertogin verwelkomden drie kinderen: prins George, prinses Charlotte en prins Louis, die ook te zien zijn in de warme video van de royals.

De beelden zijn afgelopen herfst gemaakt door de Londense filmmaker Will Warr. De locatie: het idyllische strand bij het huis van de familie in Norfolk. De dresscode? Groen. In de zeemzoete montage lacht het gezin erop los. Iedereen ravot op het platteland: even spelen op het strand, met papa door de grasvelden rennen, in een boom klauteren … ze lijken de tijd van hun leven te hebben. Verder zien we de twee kleinste kinderen, prinses Charlotte en prins Louis, giechelend op de wip zitten. Op het einde verzamelt iedereen rond een kampvuur om marshmallows klaar te maken.

Het kortfilmpje in herfstige sfeer, dat veel weg heeft van een commercial voor de royals, werd via de Instagrampagina van Kensington Palace gedeeld. “Bedankt iedereen voor de berichten op onze trouwdag. We zijn enorm dankbaar voor de tien jaar steun die we hebben gekregen in ons leven als gezin”, luidt de boodschap die werd ondertekend door W&C.

LEES OOK. Kate en William vieren tiende huwelijksverjaardag met nieuwe foto’s van rockfotograaf: “Het resultaat is toch vooral braafjes”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Billie