Refaelov zit in selectie voor Antwerp - Genk

Lior Refaelov beleeft zéér bewogen dagen door de aankondiging van zijn transfer naar Anderlecht, maar het lijkt erop dat hij in de play-offs nog gewoon voor Antwerp zal spelen. De Israëlische middenvelder zit in de selectie voor de openingsmatch van vrijdag tegen Genk.

dig, dvd, yala

LEES OOK:

Refaelov was gisteren, tijdens de eerste echt tactische training richting de match van morgenavond, zoals verwacht nog van de partij. En dat Frank Vercauteren nog op de Gouden Schoen rekent, is duidelijk. Hij zette hem in zijn basiself en dus wijst alles er voorlopig op dat hij straks aan de aftrap staat.

De coach van Antwerp bleef wel vaag tijdens zijn persbabbel. “Wat ik kwijt wil over Refaelov?”, aldus Vercauteren. “Iets en niets. Hij traint nog mee, ja, en in principe morgen (vandaag, red.) ook. Tenzij er iets anders uit de bus komt. De club zal nog wel communiceren. Voorlopig vraag ik geduld te oefenen, hoewel ik weet dat dat voor sommigen moeilijk is.”

Over Refaelovs transfer naar Anderlecht spreekt Vercauteren zich evenmin uit. “Ik heb daar geen mening over, en meestal is mijn mening toch niet de juiste. Dus waarom zou ik die kenbaar maken? Ik ga er wel nog één ding over zeggen: het is niet Refaelov tegen ik-weet-niet-wie. Het is Antwerp tegen Genk. En al de rest, of dat nu een invloed heeft of niet, is verloren tijd en energie.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws