©  GOYVAERTS/GMAX Agency

Cliff Mardulier (ex-Lierse) weet niet van ophouden en trekt naar Aartselaar

Cliff Mardulier (38) weet maar niet van ophouden. Bij tweedeprovincialer KVC Wilrijk trokken ze met het oog op volgend seizoen de kaart van de jeugd. En dus koos de ex-profvoetballer na drie seizoenen Wilrijk dan maar voor een nieuw avontuur bij Aartselaar, een ambitieuze club uit derde provinciale.

“Wilrijk bood me een functie in de technische staf aan, in combinatie met een rol als invallersdoelman. Ik wilde ook graag blijven, want Wilrijk is echt een fantastische club. Maar de honger om te blijven voetballen was gewoon nog te groot”, vertelt Mardulier, die voor Lierse meer dan vijftig wedstrijden op het hoogste niveau keepte.

Dat de zoektocht naar een nieuwe club in coronatijden niet evident is, ondervond ook Mardulier. “Sowieso heb je al weinig contact met mensen, ik denk zelfs dat veel ploegen nog niet wisten dat ik zou vertrekken. Ik had contact met Loenhout, maar dat sprong uiteindelijk af. Via Wesley Aerts, ex-ploegmaat bij Wilrijk, kwam ik uiteindelijk in contact met Aartselaar. Vanaf dan ging de bal snel aan het rollen.”

Meedoen voor top vijf

Zo zet Mardulier komend seizoen een stapje terug van tweede naar derde provinciale, maar allerminst om uit te bollen. “Als het was om een rustig seizoen te spelen, hoefde het niet voor mij. Gelukkig is dat bij Aartselaar zeker niet het geval. De club heeft de ambitie om mee te doen in die top vijf, met een groep die erg goed aan elkaar hangt. Iets wat me trouwens erg doet denken aan Wilrijk. Na enkele goede gesprekken wilde ik absoluut meegaan in dit verhaal. Ik kijk ernaar uit om er binnenkort opnieuw aan te beginnen.” (dero)

Meer sportnieuws