©  BELGA

Yannick Thoelen verlengt contract bij KV Mechelen

Een dag na de contractverlenging van aanvaller Nikola Storm tot juni 2026 heeft ook Yannick Thoelen zijn overeenkomst bij KV Mechelen verlengd. De dertigjarige doelman ondertekende een contract tot medio 2025. Zijn vorige contract liep nog een jaar door.

Bron: BELGA

“Door deze nieuwe overeenkomst heeft Yannick hier niet alleen een verleden en een heden, maar ook een toekomst”, liet sportief directeur Tom Caluwe weten in een reactie. “Hij heeft hier nog enorme stappen gezet. Yannick is nog sterker teruggekomen na zijn blessure en heeft getoond dat we altijd op hem kunnen rekenen. Zijn mentaliteit en uitstraling passen perfect bij onze club.”

Dat Thoelen zelf ook blij is met zijn verlengd verblijf, liet hij duidelijk blijken. “Het nieuwe contract straalt appreciatie uit voor mijn harde werk. Ik voel mij goed in Mechelen en ik heb hier een goeie band met iedereen. Het hele plaatje klopt hier gewoon. Om dan voor 4 jaar te kunnen bijtekenen, dat is echt een geweldig gevoel.”

Yannick Thoelen streek in de zomer van 2019 een tweede keer neer in Mechelen, na een eerder weinig succesvolle periode tussen 2008 en 2011. Hij kwam de voorbije twee seizoenen tot 41 officiële duels voor Malinwa. Dit seizoen begon hij als tweede doelman, na Gaëtan Coucke, maar vanaf midden december nam hij zijn plek tussen de palen weer in. Vorig jaar stond Thoelen lange tijd aan de kant met gescheurde kruisbanden in de rechterknie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws