Jannes Van Hecke in duel met Yari Verschaeren. 

Jannes Van Hecke in duel met Yari Verschaeren. ©  BELGA

KV Mechelen plukt Jannes Van Hecke gratis weg bij Zulte Waregem

De eerste inkomende transfer van KV Mechelen voor volgend seizoen is een feit. Jannes Van Hecke (19) is einde contract bij Zulte Waregem en trekt deze zomer gratis naar het AFAS-stadion Achter de Kazerne.

Hannes Van Gael

KV Mechelen legt Jannes Van Hecke vast tot medio 2024 en heeft een optie om hem nog een jaar langer bij de club te houden. De 19-jarige middenvelder maakte in Play-off 2 van het seizoen 2018/19 zijn professioneel debuut en speelde vorig seizoen twee matchen voor Zulte Waregem. Dit jaar stond Van Hecke twaalf keer tussen de lijnen bij Essevee, waarvan negen keer als basisspeler.

Groeimarge

“Het DNA van de club ligt mij enorm. Ik voelde meteen het geloof in mijn kwaliteiten en ik kan hier nog doorgroeien”, reageert de zomeraanwinst op de geel-rode clubwebsite. “In zo’n mooi stadion kunnen spelen, met zo’n pittige fans, voor zo’n ambitieuze club, dan moest ik niet lang nadenken.”

Sportief directeur Tom Caluwé is opgetogen met de komst van de jonge Belg. “Met Jannes halen we een jong Belgisch talent binnen dat toch al wat minuten gemaakt heeft in eerste klasse. Het is duidelijk dat hij nog de nodige groeimarge heeft. Bij KV Mechelen kan hij dat potentieel tot uiting laten komen. We zijn dan ook heel blij met deze transfer, die perfect kadert binnen ons project.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer voetbalnieuws

MEER OVER KV Mechelen