Hanne en Davy zetten er een punt achter, maar gaan in vriendschap uit elkaar. 

Hanne en Davy zetten er een punt achter, maar gaan in vriendschap uit elkaar. ©  vtm

Einde verhaal voor Hanne en Davy in ‘Blind getrouwd’

Het zat er al een beetje aan te komen maar nu is het bevestigd. Hanne en Davy beslisten vanavond dat het Blind Getrouwd-experiment hier ophoudt. Ze zullen niet verder gaan als man en vrouw.

LEES OOK: Veerle (56) dumpt Sven (51) in ‘Blind getrouwd’ omdat ze “op haar leeftijd weet wat ze wil en wat niet”

Tijdens het officiële beslissingsmoment vertelden ze constructief en met wederzijds respect aan elkaar waarom de wegen hier beter zouden scheiden.

“Ik zie en begrijp waarom ze ons gematcht hebben”, klonk het bij Hanne. “We houden allebei van reizen, muziek, de kleine zaken in het leven. Maar wat voor mij een erg belangrijke factor is, lukt bij ons heel moeilijk.“

“Wij hebben elk onze eigen manier van communiceren en de ene is zeker niet beter dan de andere. Maar het werd voor ons erg moeilijk om een gemeenschappelijke manier van communicatie te vinden. Ik ben iemand die rad van tong is, vrolijk, enthousiast en optimistisch. Iemand die graag praat over wat er in mijn hoofd opkomt, maar ook nood heeft aan diepgaande gesprekken. Hoe verder in het traject, hoe meer ik die persoon begon te verliezen. Om die reden heb ik dan vandaag ook beslist om ‘nee’ te zeggen”, zei Hanne.

Ook Dave had nog enkele mooie woorden klaar voor Hanne: “Ik wil je om te beginnen bedanken om samen met mij dit parcours af te leggen. Ik heb overtuigd ‘ja’ gezegd. Ik was klaar om de wereld te ontdekken, samen met jou dit avontuur te doorlopen. Maar ik vrees dat we elkaar niet altijd begrepen of konden lezen.”

Communicatie was hun struikelblok, vond hij. “We hadden meestal hetzelfde doel, maar kwamen daar vaak niet toe. Vaak spraken we niet voldoende uit wat we precies wilden. Ik heb tot de laatste dag alles gegeven en ben tot de laatste dag gebleven. Blijf je goed omringen door dezelfde warme mensen. Bel me als je daar nood toe hebt of als je een wandeling wilt maken. En bonne chance.”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio