Een drukke keuken waar de chef en het personeel alles op alles zetten om de klanten te bedienen? Dat zit er nog even niet in voor Edwin en zijn team in ’t Korennaer. 

Een drukke keuken waar de chef en het personeel alles op alles zetten om de klanten te bedienen? Dat zit er nog even niet in voor Edwin en zijn team in ’t Korennaer. ©  IF

Urenlang culinair tafelen en Belgisch weer? Dat gaat niet samen volgens chef Edwin Van Goethem

Nog een sterrenrestaurant waar op 8 mei de deuren dicht blijven: “Ik ben echt kwaad”

Nieuwkerken -

Ook restaurant ’t Korennaer uit Nieuwkerken, goed voor een Michelinster, houdt bij de heropening van de terrassen op zaterdag 8 mei de deuren dicht. Nochtans hééft ’t Korennaer een terras. Maar een culinair restaurant en Belgisch weer? Dat gaan niet samen, vindt chef Edwin Van Goethem. “Ik zie de mensen daar al zitten in hun jas.”

Tom Nuytemans




CITTA