In dit truitje wil Wout van Aert komende zomer Touretappes winnen

De fans hebben gesproken! Zij hebben de ‘Rapid Rebel’ verkozen als het truitje waarin Wout van Aert en co volgende zomer in de Tour de France te zien zullen zijn.

LEES OOK: Roglic over de Amstel Gold Race: “Ik wil mijn kansen opofferen, het parcours ligt Wout beter”

Om verwarring met de gele trui te vermijden, werd Jumbo-Visma gevraagd om haar outfit aan te passen voor de Ronde van Frankrijk. Het team besloot de fans inspraak te geven. Het ontwierp zelf een aantal truitjes en liet de uiteindelijke keuze over aan de supporters. Die kregen tot gisteren de tijd om zich uit te spreken. Bijna zestigduizend personen brachten hun stem uit en 44 procent onder hen spraken zich uit voor de Rapid Rebel. Het is een overwegend zwarte trui met een gele band én de nodige ruimte voor namen van fans. Het team zelf overweegt het design als “brandend van ambitie om wielerhistorie te schrijven. Gesierd door de namen van onze trouwste fans en herkenbaar door de dynamische en snelle lijnen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (gvdl)

MEER OVER Wout van Aert

Meer sportnieuws