©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Bijna nieuwe investeerder voor Rupel Boom

Rupel Boom maakte bekend dat het op het punt staat om in zee te gaan met een nieuwe investeerder. Van vijf oorspronkelijke kandidaten blijven er nog twee over, waarvan één piste zeer concreet is geworden.

pni

“Na het afspringen van de deal met Beerschot kregen we geregeld de vraag van investeerders om te praten”, zegt ondervoorzitter Kamiel Coenaerts.

Dossier in finale fase

“We hebben dan eerst de krijtlijnen besproken. Zo hadden we een stramien dat we konden volgen voor de gesprekken. Rupel Boom bleek, onder meer door zijn centrale ligging en uitstekende jeugdwerking, een aantrekkelijke bruid voor velen. En dus vragen wij telkens ook garanties op sportief en financieel vlak, maar ook wat betreft jeugdwerking en lokale verankering. Momenteel zitten de gesprekken in een finale fase. We hopen binnen dit en enkele weken alles af te ronden. Dat maakt dat onze toekomst er zeer rooskleurig uit ziet. Details kunnen we nog niet geven, maar ik kan wel zeggen dat het om een groep gaat met hoge sportieve ambities. We zorgden zelf al voor een stevige basis door jonge, beloftevolle spelers aan te trekken. Dankzij die investeerders gaan we straks hopelijk nog wat ervaren jongens kunnen aantrekken.”

Donderdag behaalde Rupel Boom nog de licentie voor Eerste Nationale.

LEES OOK: Antwerpse clubs uit Eerste Nationale hebben licentie beet

Meer sportnieuws