©  Beerschot media

Beerschot stelt Robin Weyts voor als nieuwe community manager

Beerschot heeft vrijdagmiddag zijn nieuwe community manager voorgesteld. Robin Weyts (28) zal die functie vanaf maandag 19 april invullen.

Hannes Van Gael

Weyts zette in het verleden mee zijn schouders onder de homeless cup en richtte mee met Hernán Losada ‘Football Changes Lives’ op. Nu gaat hij bij Beerschot de communitywerking leiden. “De lopende projecten willen we absoluut versterken en inpassen in het beleidsplan dat ik nu ga opmaken. Vanuit dat plan zullen we dan gericht kiezen welke projecten we nog willen ondersteunen in de toekomst. Ik wil met Beerschot fans, partners, buurtbewoners en nog zo veel anderen verbinden, inspireren en stimuleren om positieve veranderingen te bewerkstelligen”, legde Weyts uit op de webstek van de Kielse Ratten.

De keuze van Beerschot voor de 28-jarige Weyts was geen toeval. “Ik ben al supporter sinds ik elf jaar oud was. Mijn eerste wedstrijd was die 8-2-overwinning tegen La Louvière in 2001, wat een onvergetelijk moment was dat zeg… Ondertussen ben ik supporter gebleven. Vandaar dat ik absoluut wou meewerken aan het communityverhaal van onze club. Beerschot moet ook daar zichzelf blijven: creatief, volhoudend, ludiek en een beetje ruw. Dat Beerschot-DNA moeten we ook in onze communitywerking doortrekken.”

Meer voetbalnieuws