Gedeputeerde Ludwig Caluwé (CD&V) feliciteert Gert Van Cauwenbergh (Fingo). 

Gedeputeerde Ludwig Caluwé (CD&V) feliciteert Gert Van Cauwenbergh (Fingo). ©  Provincie Antwerpen

Gert Van Cauwenbergh van Fingo is beste Antwerpse Jonge Ondernemer

Malle -

Gert Van Cauwenbergh van familiebedrijf Fingo (Malle) werd donderdag uitgeroepen tot Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar tijdens een online awarduitreiking.

Kristin Matthyssen

De andere genomineerden waren Eline De Munck (Odette Lunettes), Dieter Vander Velpen (Dieter Vander Velpen Architects) en Maarten Van Gool (Fosbury & Sons).

Een jury van JCI (Junior Chamber International) District Antwerpen kende de titel toe aan Gert Van Cauwenbergh, zaakvoerder van familiebedrijf Fingo, een toonaangevende producent van zowel gewapende als voorgespannen betonwelfsels.

“Mijn ouders hebben mij de kans gegeven om het familiebedrijf over te nemen”, zegt Gert. “Ik ben fier dat ik als derde generatie de waarden van het familiebedrijf kan blijven uitdragen. We hebben er ook voor gezorgd dat de juiste mensen op de juiste plaats zijn terechtgekomen. Ons personeel is het belangrijkste kapitaal van ons bedrijf. Dit is echt een prijs voor het hele team.”

Gert Van Cauwenbergh kreeg de prijs uit handen van juryvoorzitter Bart Van Acker (Quality by Design). Bart Van Acker gelooft sterk in de kansen van deze Antwerpse winnaar om ook de Vlaamse finale in mei te winnen.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio