©  BELGA

Telenet zendt zondag dan toch alle wedstrijden uit van slotspeeldag in 1A

Zondag staan er om 18u00 zeven wedstrijden gepland op de slotspeeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. En voetbalfans hoeven geen keuze meer te maken, op welke zender ze ook kijken.

Vincent Van Genechten

Origineel hadden de abonnees van Play Sports op Telenet maar de keuze tussen vijf matchen. De oorzaak lag deels bij Eleven, dat enkel STVV-Anderlecht en Standard-Beerschot uitzendt. Op het eerste kanaal van Eleven is er een multilive, waarbij de kijker van match naar match wordt gegidst.

Eleven bood de operatoren Proximus en Telenet aan om op de eigen kanalen de overige duels uit te zenden. Alleen Proximus ging daar aanvankelijk op in. Telenet ging zich beperken tot Club Brugge-Moeskroen, KV Oostende-Cercle en OHL-Waasland-Beveren. Zulte Waregem-AA Gent en KV Kortrijk-KV Mechelen konden zijn zo alleen op Proximus tv of de app van Eleven Sports gevolgd worden.

Maar Telent heeft zich nu toch bedacht. Het zal alle wedstrijden van zondag live uitzenden en daarnaast een multilive aanbieden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer voetbalnieuws