Van de veertien spelers op deze ploegfoto zijn er vier Antwerpenaars: Ahmed Sababti (2de van links bovenste rij, nr.  6), Abdelhalim Ettalaki (4de van links bovenste rij, nr. 13), Abdelhakim Sababti (5de van links bovenste rij, nr. 3) en Steven Dilliën (1ste van rechts onderste rij, nr. 7). 

Van de veertien spelers op deze ploegfoto zijn er vier Antwerpenaars: Ahmed Sababti (2de van links bovenste rij, nr. 6), Abdelhalim Ettalaki (4de van links bovenste rij, nr. 13), Abdelhakim Sababti (5de van links bovenste rij, nr. 3) en Steven Dilliën (1ste van rechts onderste rij, nr. 7). © RBFA

’t Stad is hofleverancier voor nationale futsalploeg: “Sport leeft heel hard in enkele wijken”

Antwerpen -

De nationale futsalploeg heeft maar welgeteld één goal te weinig gescoord om zich te kwalificeren voor het Europees kampioenschap. De teleurstelling overheerst, maar het was toch een mooie campagne. En het Antwerpse aandeel daarin is niet te onderschatten. Vier spelers en een staflid zijn Antwerpenaars en stadsschepen Karim Bachar (Vooruit) is coach van het team. De pleintjes van ’t Stad blijken vruchtbare kweekgronden.

Andreas Rotty
CITTA