© Marc Peeters

Alweer zwaar ongeval op E313, man met ernstige verwondingen afgevoerd

Oevel, Geel -

Op de E313 is de weg richting Antwerpen door een ongeval versperd ter hoogte van Geel-West. Een kleine vrachtwagen die vis vervoerde, reed rond 9.30u achteraan in op een grote vrachtwagen. De bestuurder van de kleine vrachtwagen raakte zwaargewond. De baan was een tijdlang afgesloten voor de hulpdiensten.

Voor de derde werkdag op rij is op de E313 richting Antwerpen een ernstig ongeval gebeurd in een file ter hoogte van Oevel (Westerlo). Er zijn momenteel geen aanwijzigingen over hoe het ongeval kon gebeuren. Het wegdek was in goede staat, het filedetectiesysteem werkte en de zon verblindde niet. In de zone van het ongeval zijn momenteel werkzaamheden aan de gang.

Door de aanrijding in de staart van de file raakte de bestuurder van een kleine vrachtwagen gekneld. De hulpdiensten konden de man bevrijden waarna hij met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis werd gevoerd.

Al het verkeer in de richting van Ranst moest de snelweg verlaten via uitrit 24 Geel-Oost. Iets voor de middag was de rijbaan vrijgemaakt.

Door de werkzaamheden aan de brug van de E313 over de Gemeentestraat in Westerlo staat er dagelijks een file. Gisteren en vrijdag gebeurden er al twee dodelijke ongevallen.

© RTV - 12/04/2021

(jvo, blg, mph)

Een kleine vrachtwagen reed achteraan in op een grote vrachtwagen. 

Een kleine vrachtwagen reed achteraan in op een grote vrachtwagen. ©  Marc Peeters

Verkeer Antwerpen: actuele verkeersinformatie

Meer nieuws