De vier mannen worden verdacht van diefstal met geweld voor het stelen van Beerschotvlag. 

De vier mannen worden verdacht van diefstal met geweld voor het stelen van Beerschotvlag. © GMAX AGENCY

Beerschotvlag gestolen uit Olympisch stadion

Wilrijk -

Dubbele domper voor Beerschot zondagavond. Niet alleen verloor de club met 1-2 van KV Oostende, ook werd vlak voor de wedstrijd een Beerschotvlag gestolen uit het Olympisch stadion. Vermoedelijk gaat het om vier Antwerp-supporters.

(nelo)

Op de camerabeelden in en rond het stadion is te zien dat het gaat om vier verdachten. “Twee van hen stonden buiten het stadion op de uitkijk”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “De andere twee waren in het Olympisch Stadion om de vlag te stelen.”

De stewards probeerden de twee mannen in het stadion tegen te houden. Een van hen is kunnen vluchten samen met de twee mannen die op de uitkijk stonden. De andere is gevat, helaas zonder vlag. “De man gedroeg zich agressief en heeft de stewards geduwd en gestampt”, aldus Migom. “Hij wordt verdacht van diefstal met geweld, net als de drie anderen.”

De andere drie mannen zijn voorlopig nog niet geïdentificeerd. Vermoedelijk gaat het om vier Antwerp-supporters. Verder onderzoek zal uitwijzen of ook zij geweld hebben gebruikt bij de diefstal.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio