© atv, rtv, Dirk Vertommen

Zeven vaccinatiecentra in provincie Antwerpen starten met reservelijst QVAX

34 vaccinatiecentra hebben aangegeven het platform Qvax te zullen gebruiken vanaf morgen 13 april. In totaal zullen dus samen met Roeselare en Deinze - die het platform al gebruikten- 36 vaccinatiecentra een wachtlijst hebben via QVAX.

Dominick Rombouts

In onze provincie gaat het om deze zeven centra: Spoor Oost (Antwerpen), sportcentrum Tielenhei (Kasterlee), vaccinatiecentrum Voorkempen (Malle), Log!Ville (wetenschapspark in Niel), AED Group (Willebroek), GC Klein Boom (Putte), sport- en evenementenhal Binder (Puurs-Sint-Amands). In het Waasland doet het vaccinatiecentrum van Lokeren mee.

De mensen die zich vorige week inschreven op QVAX.be moeten dat niet opnieuw doen. Wie zich geregistreerd heeft, wordt wel gevraagd om regelmatig zijn beschikbaarheid na te kijken en aan te passen als nodig.

De mensen op de reservelijst zullen worden opgeroepen in dalende leeftijd, zoals voorzien in de vaccinatieplanning, en dus niet op basis van wie zich eerst heeft ingeschreven. Het belangrijkste doel van deze reservelijst is om zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk te vaccineren door geen vaccins verloren te laten gaan.

De volledige lijst van de vaccinatiecentra die QVAX gebruiken, kan je hier vinden.

MEER OVER Coronavirus