©  Victoriano Moreno

Oktoberfest Noorderkempen bundelt krachten met Antwerpen

Hoogstraten -

De evenementensector ligt nog een tijdje stil, maar dat belet de organisatie van Oktoberfest Noorderkempen niet om aan schaalvergroting te doen.

RAM

In de hallen van Coöperatie Hoogstraten nam Oktoberfest Noorderkempen met de eerste editie in 2018 een vliegende start. De tweeduizend kaarten waren snel uitverkocht en een jaar later ging het dubbele aantal kaarten even vlug de deur uit. Voor de om de gekende reden afgelaste editie van 2020 waren al 5.000 kaarten verkocht. “Wij hebben ons ingekocht in Oktoberfest Antwerpen”, zegt Nick Jorissen van Oktoberfest Noorderkempen. “Dat vindt plaats in de Waagnatie. Het is daar al een populair evenement met jaarlijks 2.000 bezoekers en er is voldoende plaats om te groeien tot het grootste oktoberfest in Vlaanderen. Dat moet lukken door de krachten te bundelen.”

Intussen blijft ook Oktoberfest Noorderkempen groeien. Dit jaar breidt het uit naar twee dagen begin november, met onder andere Bart Kaëll en De Romeo’s op de affiche. Beide avonden zijn uitverkocht. Het grote vraagteken blijft of we dan al met enkele duizenden mensen kunnen samenkomen om in lederhosen of dirndls bier uit literglazen te drinken.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio