Themabeeld. 

Themabeeld. ©  RR

Politie vindt wapens en drugs bij Nederlanders tijdens verkeerscontrole

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft meerdere wapens, drugs en een grote som cash geld gevonden in een wagen tijdens een verkeerscontrole. De drie inzittenden uit Nederland zijn van hun vrijheid beroofd.

De verkeerspolitie wilde donderdag een wagen aan de kant zetten in Antwerpen. De bestuurder had iemand de pas afgesneden. De bestuurder van de auto duwde het gaspedaal echter in en probeerde aan de controle te ontkomen.

De motards slaagden er desondanks in om de wagen veilig aan de kant te zetten in de Baron Joostensstraat, om de inzittenden te controleren. De drie inzittenden uit Nederland vielen meteen op door hun zenuwachtig gedrag.

Bij het doorzoeken van de wagen vond de politie een tas met een vuurwapen in. De inzittenden zijn meteen van hun vrijheid beroofd.

De politie ging verder met het doorzoeken van de auto en ze vonden nog twee andere vuurwapens, een grote som cash geld (3.000 euro) en drugs. Er werd ook nieuw aangekochte luxekledij gevonden. De wapens werden veilig gesteld. De drie verdachten werden gearresteerd.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio