©  BELGA

Inbraak op de Freethiel, Jur Schryvers nieuwe recordhouder bij W-B

Goed nieuws en slecht nieuwe bij Waasland-Beveren. De club kreeg vorig weekend inbrekers over de vloer. Voor Jur Schryvers was er dan weer reden tot vieren. Hij start in de basis tegen STVV en is zo de nieuwe recordhouder wat het aantal gespeelde wedstrijden betreft.

Hannes Van Gael

In het Paasweekend kreeg Waasland-Beveren inbrekers over de vloer. De club hoopt via een oproep de gestolen goederen terug te krijgen. “Afgelopen weekend werd onze club het slachtoffer van een inbraak. De dieven gingen aan de haal met onder andere iPads en een heleboel sterke dranken. Uit de camerabeelden blijkt dat het gaat om drie jongeren die op klaarlichte dag het stadion onrechtmatig hebben betreden. De jongeren zijn perfect herkenbaar op verschillende camerabeelden. Wij willen hen dan ook vriendelijk oproepen alle gestolen goederen terug te brengen naar de club. Indien dit niet gebeurt zal de politie ingeschakeld worden en zullen deze jongeren opgespoord en gerechtelijk vervolgd worden”, staat er te lezen op de webstek.

Beter nieuws is er voor Jur Schryvers. De 24-jarige verdediger komt dinsdagavond voor de 109de keer in actie voor de Waaslanders en snoept zo het record van meest gespeelde wedstrijden af van Laurent Jans.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Waasland-Beveren

Meer voetbalnieuws