©  Facebook Lierse K.

Yvan Yagan keert terug naar Lierse K.

Lierse K. heeft zijn eerste echte inkomende transfer voor volgend seizoen beet. Na de contractverlengingen van Jordy Gillekens, Tibeau Swinnen en tweede doelman Jarno De Smet bereikten de Pallieters dit weekend immers een overeenkomst met Yvan Yagan. De 31-jarige flankaanvaller tekende voor één seizoen met optie op nog een bijkomend jaar en komt over van reeksgenoot RWDM.

kugu

Voor Yvan Yagan is het een terugkeer naar het Lisp. De Brusselaar was ook in het seizoen 2017-2018 al actief in Lier. Hij scoorde twaalf goals in 34 wedstrijden en was goed voor negen assists. Na het faillissement trok Yagan eerst naar Eupen, nadien naar het Finse IFK Mariehamn. Daar werd hij begin dit seizoen opgevist door RWDM. Voor de Brusselse club trof Yagan in de huidige campagne vier keer raak.

Met de komst van flankaanvaller haalt Lierse alvast een brok ervaring en creativiteit in huis. Zo wist Yagan in zijn eerste passage uit te groeien tot één van de publiekslievelingen in Lier.

“Dit voelt dan ook als thuiskomen”, reageerde Yagan. “De club, de supporters, het stadion. Ik zal blij zijn het allemaal terug te zien.”

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio