©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Lierse K. klopt eersteklasser OHL met 1-3 in oefenpot

Lierse K. heeft opnieuw een oefenpartij afgewerkt tijdens de interlandbreak. De Pallieters klopten eersteklasser Oud-Heverlee Leuven met 1-3.

havg, kugu

Lierse ging vorige week nog met zware cijfers onderuit in een vriendschappelijk onderonsje tegen KV Mechelen. Het werd toen 1-5 voor Malinwa, maar woensdag haalde Lierse K. het wel van een eersteklasser.

Oud-Heverlee Leuven, het nummer zes in de Jupiler Pro League, werd met 1-3 geklopt. Toon Janssen scoorde tweemaal. Ook Simon Vermeiren en Casper De Norre pikten een goaltje mee. Yentl Van Genechten speelde een uurtje bij de bezoekers. Hij keerde terug na een knieletsel.

Een mooi resultaat voor geel-zwart, maar ook goed voor het vertrouwen naar dit weekend toe. Zondag 4 april speelt Lierse de Kempense derby tegen Westerlo.

LIERSE: De Smet, Van Genechten (60’ Gillekens), Van der Veken (46’ De Schrijver), Smolders, Cauwenberg (60’ Laes), Janssen (60’ Bitsindou), Meukens (60’ Van Landschoot), Troonbeeckx (60’ Samyn), Kieboom (60’ Gilis), Limbombe (60’ Aabbou), Vermeiren (60’ Placca).

DOELPUNTEN: 35’ Janssen 0-1, 44’ De Norre 1-1, 46’ Vermeiren 1-2, 48’ Janssen 1-3.

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws