©  Lierse K.

Lierse K. jaar langer in zee met Tibeau Swinnen

Na Jordy Gillekens en Jarno de Smet zette met Tibeau Swinnen een derde speler uit de huidige kern zijn handtekening onder een verbintenis voor volgend seizoen. De 26-jarige centrale middenvelder verlengde zijn overeenkomst met een jaar op het Lisp.

kugu

Swinnen kwam de voorbije wintermercato naar Lier afgezakt. Het voormalige jeugdproduct van RC Genk verscheen in negen wedstrijden aan de aftrap en liet een hele degelijke indruk. Dat deed de sportieve cel besluiten om de middenvelder langer aan Lierse te binden.

“Ik ben blij met de contractverlenging”, reageerde Tibeau Swinnen. “En kijk uit naar de nieuwe uitdaging die ons wacht. Het moet volgend seizoen sportief veel beter dan de voorbije maanden en daar wil ik mee aan helpen.”

 

 ©  BELGA

Lierse liet eerder al verstaan de bezem door de huidige kern te halen. Onder meer Toon Janssen, Jef Van der Veke, Simon Van Geet, Hannes Smolders, Ben Santermans en Timo Cauwenberg kregen al te horen dat hun aflopend contract niet wordt verlengd. Simon Vermeiren (Lokeren-Temse) en Mathieu Troonbeeckx (SK Heist) vonden al een nieuw onderkomen.

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws