©  Archiefbeeld

Man krijgt messteek bij vechtpartij op lijnbus

Antwerpen -

Op een bus van De Lijn is het vrijdagavond tot een vechtpartij tussen drie jonge kerels en een man gekomen. De man kreeg een messteek in zijn hand. Een getuige die tussenbeide kwam kreeg een pak slaag.

De feiten speelden zich vrijdagavond even voor 22 uur af op een bus van De Lijn ter hoogte van het kruispunt van de Pothoekstraat met de Somméstraat in Antwerpen-Noord. Een onbekende man kreeg het ter hoogte van een bushalte aan de stok met drie jongemannen die hem - volgens een getuigenverklaring - eerder op de dag van sigaretten en geld hadden beroofd.

Het kwam tot een schermutseling waarbij de man een messteek in zijn hand kreeg van een van de drie verdachten. Een getuige die tussenbeide wilde komen kreeg op zijn beurt enkele rake klappen en trappen. Het drietal vluchtte na de vechtpartij weg, ze worden opgespoord aan de hand van camerabeelden.

De 56-jarige getuige die tussenbeide was gekomen werd verzorgd in het Stuivenbergziekenhuis. Het aanvankelijke slachtoffer weigerde ondanks zijn verwondingen alle hulp. Toen de politie hem in het ziekenhuis wilde verhoren was de man al verdwenen.

 sare

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio