©  REUTERS

Geblesseerde Noa Lang keert terug naar Club Brugge, maar schade valt mee

Club Brugge-aanvaller Noa Lang is geblesseerd geraakt in de match tussen Nederland en Duitsland op het EK voor de U21. De jonge Nederlander werd aan de knie geraakt tijdens een botsing met een teamgenoot. Enkele minuten later verliet hij in tranen het veld. Hij onderging zondag een scan en keert terug naar Club Brugge om te herstellen. De schade lijkt gelukkig mee te vallen.

Maarten Delvaux en Junior Verbeeke

De aanvaller van Club Brugge raakte tegen Jong Duitsland na een kwartier spelen geblesseerd aan zijn knie, na een botsing met ploeggenoot Teun Koopmeiners. Lang probeerde na een blessurebehandeling nog wel even verder te spelen, maar dat ging niet meer. “Ik begrijp dat de knie dik is”, zei bondscoach Erwin van de Looi na afloop van het duel. “Hij was heel verdrietig en had veel pijn, dus dat was niet best. Dinsdag lijkt me vrij kort dag, maar laten we het even afwachten. Ik ben geen dokter, maar het ziet er niet best uit.”

Later op de dag kwam na de scan de bevestiging dat Noa Lang de Nederlandse selectie verlaat en naar Club Brugge terugkeert, waar hij aan zijn herstel kan gaan werken. De schade zou gelukkig wel meevallen, zo zou blijken uit de scan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Club Brugge

Meer voetbalnieuws