Zaakvoerder Kris Mampaey is zelf volop aan de slag. 

Zaakvoerder Kris Mampaey is zelf volop aan de slag. 

Boekenhof start crowdfunding voor B&B

Niel -

Investeren in hotelkamers is, door de geringe opbrengst op een spaarboekje, tegenwoordig sterk in opmars. In Niel grijpen de zaakvoerders van bistro en B&B Het Boekenhof dit aan om iedereen de kans te geven mee te schrijven aan hun verhaal.

Op het einde van de Rupelstraat, vlak bij de Rupeldijk, zijn de werkzaamheden voor Het Boekenhof volop aan de gang. Zaakvoerders Kris Mampaey en Ilse Selderslaghs hopen alvast vanaf juni van start te kunnen gaan met een bistro om er in een latere fase ook gasten te slapen te leggen. Voor die kamers in hun B&B zijn ze een crowdfunding opgestart.

“We mikken in eerste instantie op particuliere spaarders die wat van hun centjes opzij willen zetten om daar een mooie rente voor in de plaats te krijgen”, verkondigt Kris Mampaey. “Dat kan al vanaf 500 euro via crowdlening. Elke investeerder wordt ook een ambassadeur van onze zaak, met wie we samen graag een familie willen vormen.”

Intussen gaat Het Boekenhof ook op zoek naar personeel. “We zoeken een kok, hulpkok, afwasser-keukenhulp en zaalmedewerkers, zowel vast als flexi-jobbers en jobstudenten. Begin april gaan we over tot de selectie.” (bar)

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio