©  BELGA

Waasland-Beveren klopt Zulte Waregem met ruime cijfers in oefenpot

Waasland-Beveren heeft in een oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem vertrouwen getankt met het oog op de spannende degradatiestrijd. De Waaslanders wonnen de vriendschappelijke partij met duidelijke 4-1-cijfers.

Hannes Van Gael

Met twee doelpunten in elke helft behaalde Waasland-Beveren een overwinning voor het vertrouwen. Daan Heymans opende de score op aangeven van Abou Koita en Michael Frey verdubbelde de score. Din Sula trof na rust raak en Heymans maakte nog zijn tweede van de middag. Het laatste woord was echter voor de bezoekers, die via Jean-Luc Dompé nog een eerredder lukten. De rode lantaarn in de Belgische competitie begon met de volgende opstelling aan de oefenpot:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Waaslanders zagen hun competitiematch van vorig weekend tegen STVV uitgesteld worden door een coronagolf bij de Limburgers. Er resten de club nog vier matchen om van de laatste plaats weg te geraken. Het verschil met de voorlaatste, Cercle Brugge, bedraagt vier punten, maar W-B heeft dus nog een match tegoed.

MEER OVER VOETBAL

MEER OVER Waasland-Beveren