Aangeboden door NATAN

© NATAN

Belgische mode voor elke dag

Dit zijn de trend items die je nu in je kleerkast wil hebben

Het Belgische modehuis Natan staat voor vrouwelijke silhouetten, perfecte pasvormen en een geraffineerde stijl. Toch blijft het merk niet stilstaan en weet het meer dan ooit de tijdsgeest te vertalen in zijn stijlvolle lente/zomercollectie 2021. De nieuwe collectie leent zich perfect voor elke dag voor alle vrouwen die hun look een elegante touch willen geven. Modeontwerper Edouard Vermeulen tipt alvast de must-haves uit de ready-to-wearcollectie van Natan die een meerwaarde zijn voor jouw garderobe.

Gesofistikeerd is hét woord om de nieuwe ready-to-wearcollectie van Natan te omschrijven. Achter de schijnbaar eenvoudige items uit de collectie schuilt een gesofistikeerd kantje zodat elk stuk er telkens weer elegant en vrouwelijk uitziet, zelfs als je het gewoon met een jeans zou combineren. “Vrouwen willen vandaag kleding die ze vaker kunnen dragen, of er nu een gelegenheid voor is of niet”, zegt modeontwerper Edouard Vermeulen. “Dat is ook de rode draad doorheen de ready-to-wearcollectie dit seizoen. Elk stuk kan makkelijk gecombineerd worden, aangepast aan de gelegenheid van de dag.”

Must-haves voor je garderobe

1. Getailleerde jurk

“Een jurk die onderaan wijd uitloopt met een ceintuur in de taille en in een aangename stof zoals katoen mag deze lente niet ontbreken in de garderobe van de actieve vrouw. Deze nieuwe stijl heeft een jonge, casual look die toch gesofistikeerd is.”

2. Brede pantalon

“Casual was het modewoord het voorbije jaar, maar dat kan ook elegant. Een brede broek met plooien die aansluitend is in de taille, is een onmisbare basic die makkelijk te combineren is met verschillende bovenstukken. Mooi met een aansluitende top, relaxed met knitwear, casual met een oversized hemd of een T-shirt met textuur… De combinatiemogelijkheden met een brede pantalon zijn eindeloos dit voorjaar en maken dat je hiermee zowel op een BBQ als op een huwelijksfeest kan verschijnen.”

3. Terracotta kleuren

“Mensen houden van kleur en dat mag weer gezien worden. Deze lente zal je een breed palet van terracotta tinten zien, van natuurlijk oranje over vieux rose tot bordeaux getint. Terracotta is een warme kleur die makkelijk gecombineerd kan worden met andere kleuren, maar ook met wit voor een frisse look.”