© Politiezone Antwerpen

Politie vindt bijna 4.000 euro cash en klantenlijst bij dealer thuis

Merksem -

De Antwerpse politie heeft vorige week een dealer opgepakt in de Rustoordstraat in Merksem. In zijn wagen trof de politie 75 gram cannabis en 1.625 euro cash geld aan.

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Noord zette de man aan de kant nadat hij opviel door zijn zenuwachtige gedrag. Bij een huiszoeking van de verdachte nam de politie nog eens 3.830 euro cash, 12 gram hasj, 65 gram cannabis, een klantenlijst, een weegschaal en verpakkingsmateriaal in beslag.

Het WOT Zuid volgde een verdacht voertuig vanop de Jan Van Rijswijcklaan tot in Beveren. “Daar maakte de man contact met een wachtend persoon. Er bleek cocaïne te zijn verkocht”, zegt de politie. In de wagen van trof de politie 13 gram cocaïne aan, verstopt achter het stuur. 2.385 euro cash werd in beslag genomen, net als de wagen. Ook het drugsondersteuningsteam nam een wagen in beslag na een drugsdeal, binnenin vonden ze ook 2.205 euro en 7 gram cannabis terug.

 

 © Politiezone Antwerpen

In Deurne hield het WOT Oost twee verdachten in het oog met een veiligheidscamera na een drugsdeal. “De vermoedelijke verkoper kon kort nadien gecontroleerd worden. Na een huiszoeking werd 4,5 gram cocaïne, 22 simkaarten, een verboden wapen en 1.035 euro cash geld in beslag genomen.

In de omgeving van het station Antwerpen-Centraal pakte het WOT Centrum een vermoedelijke dealer op in de Lange Beeldekensstraat. Hij had cocaïne in zijn onderbroek verstopt en had ook 425 euro op zak. De man, die illegaal in ons land verblijft, werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Het WOT City nam dan weer 80 gram cannabis en 10 gram hasj in beslag nadat ze een veelpleger betrapten in de omgeving van de Kerkstraat.

 jtp

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio