Melanie Borghs uit Lichtaart kreeg op 9 januari, op de dag dat ze honderd werd, in het woonzorgcentrum De Witte Bergen nog een vaccin tegen corona toegediend, maar ze is dinsdag overleden. 

Melanie Borghs uit Lichtaart kreeg op 9 januari, op de dag dat ze honderd werd, in het woonzorgcentrum De Witte Bergen nog een vaccin tegen corona toegediend, maar ze is dinsdag overleden. © Paul Keyenberg

Melanie overlijdt vlak na 100ste verjaardag

Lichtaart

Melanie Borghs uit Lichtaart (Kasterlee) is voorbije dinsdag overleden, bijna twee maanden nadat ze honderd jaar is geworden.

De eeuwelinge die verbleef in het woonzorgcentrum De Witte Bergen in Lichtaart kreeg op 9 januari, net op de dag dat ze honderd kaarsjes mocht uitblazen, als eerste van het rustoord het vaccin tegen het coronavirus toegediend.

“Dit is het beste verjaardagscadeau ooit”, reageerde de kranige vrouw toen. Melanie Borghs trouwde in 1943 met Sus Vannueten, die in 1993 overleed. Ze is geboren in Kasterlee, maar bracht het grootste deel van haar leven in Lichtaart door. De uitvaart vindt plaats in intieme kring. (bvdl)

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio