Simon Vermeiren. 

Simon Vermeiren. ©  GOYVAERTS/GMAX Agency

Simon Vermeiren ruilt Lierse K. in voor Lokeren-Temse

Simon Vermeiren wordt de nieuwste aanwinst van Lokeren-Temse. De 30-jarige spits komt definitief over van Lierse.

yala

Zijn verhaal op het Lisp leek al even geschreven. Vermeiren was nog de vaste centrumspits in het amateurvoetbal, maar moest het dit seizoen in 1B stellen met twee korte invalbeurten. Tegenwoordig viel hij zelfs naast de wedstrijdselectie.

Vermeiren speelde al sinds 2018 voor Lierse. Voordien kwam hij onder meer uit voor Beerschot-Wilrijk, waar hij topschutter werd in de eindronde die de club weer in het profvoetbal bracht. Hij kreeg zijn opleiding bij de jeugd van KV Mechelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vermeiren: “Ik wist het meteen: dit wordt mijn volgende club”

“Ik wist al een tijdje van de interesse van Lokeren-Temse, maar er waren ook nog andere clubs geïnteresseerd. Maar toen had ik een gesprek met de sportief verantwoordelijke, Steven De Proost, en meteen wist ik het: dit wordt mijn volgende club”, zegt Simon Vermeiren op de clubsite.

“Ik voel hier de ambitie, ik zie hier ook de infrastructuur. Beiden horen bij een club die hoger speelt dan tweede nationale. Ik speelde destijds kampioen met OHL, Oosterzonen, Beerschot, Lommel en Lierse. Dat smeekt gewoon om nog een volgende keer kampioen spelen. Gemakkelijk zal dat niet zijn, vanzelfsprekend niet, maar ik wil er vol voor gaan. Er is concurrentie, ook voor mijn positie. Dat houdt iedereen scherp, dat laat geen ruimte voor rustig achterover leunen. Ik ken ook de faam van de supporters hier. Ik hoop dat we samen hier nog mooie tijden kunnen beleven.”

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws