© atv

Deze adressen haalden het in de poll van ‘Monopoly - Discotheken’

Zillion Antwerpen, Illusion Lier, Café d’Anvers, Carat Grobbendonk, Highstreet Hoogstraten en Red &Blue Antwerpen. Dat zijn de discotheken uit de provincie die na een poll werden toegevoegd aan het nieuwe spelbord van ‘Monopoly - Discotheken’.

Groep 24, het bedrijf dat nieuwe spelvarianten ontwikkelt van oerklassieker Monopoly, komt eind dit jaar met een discotheekversie. Elf plekjes werden vrijgehouden voor feestplekken waar de vroegere klanten of andere nostalgici zelf op konden stemmen. Die stemronde is nu afgesloten.

Naast deze 11 publiekslievelingen voegden de makers ook al ‘The Villa’ toe, een nog bestaande discotheek in Antwerpen. De andere tien worden de komende weken bekend gemaakt.

Het hele idee kreeg vleugels toen Kristof Michiels, ook bekend als DJ4T4, een soort ‘Discopoly’ bedacht voor de Canvasreeks Platendraaiers. Groep 24 werkte het idee verder commercieel uit. Wat op tv begon als een rondje alternatieve Monopoly met dj’s, kan dus binnenkort ook op jouw salontafel liggen.

LEES OOK: Vanja baatte beruchte afterclub Cara uit: “Ik was een kwaaie tante”

De andere adressen waar het grote publiek op stemde zijn Cherry Moon Lokeren, Boccaccio Destelbergen, BBC Sint-Niklaas en Manhattan Leuven.

In Monopoly discotheken zit ook echte muziek. “We hebben enkele bekende dj’s, de namen blijven nog een verrassing, gevraagd om speciale muziek te maken voor tijdens het spel”, zegt Michiels. “Wie een doos koopt, vindt daarin dus enkele links waarmee je tijdens het spelen de bijhorende muziek van echt Belgische topdj’s zal kunnen streamen. Een fijn extraatje toch.”

 ph

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio