© Politiezone Noord

Dealer in Brasschaat verstopt cocaïne in grote pot met rijst

Brasschaat -

Eind februari heeft de politie een dealer op heterdaad betrapt in de omgeving van de Bloemenlei in Brasschaat. Bij een huiszoeking vond de politie cannabis en cocaïne, die had de man verstopt in een grote pot met rijst.

Bij de lokale politiezone Noord (Kapellen, Stabroek) liep eind februari een melding binnen dat er een dealer drugs verhandelde in de omgeving van de Bloemenlei in Brasschaat. Bij een observatie op 24 februari kon de politie Noord, in samenwerking met de politie van Brasschaat, de dealer op heterdaad betrappen.

De man was in het bezit van twaalf dosissen cocaïne, 50 gram cannabis en een boksbeugel. Er volgde een huiszoeking, waarbij de politie nog meer drugs aantrof. “38 verpakte dosissen cocaïne, in totaal 210 gram, waren verstopt in een grote pot met rijst. Daarnaast werden meerdere zakken cannabis aangetroffen, alsook een hoeveelheid cash geld en luxegoederen”, klinkt het bij politiezone Noord. De man werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besliste hem aan te houden.

jtp



Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio