Onur Kaya. 

Onur Kaya. ©  BELGA

Kaya verlengt contract bij KV Mechelen

Na Sandy Walsh heeft ook Onur Kaya zijn contract bij KV Mechelen verlengd. Kaya tekende bij voor één jaar.

Komende zomer begint de aanvallende middenvelder aan zijn vierde seizoen bij de club. “Ik blijf heel graag in Mechelen”, zegt Kaya. “Ik voel mij goed bij deze club. Ik heb hier al zoveel mooie momenten meegemaakt en ik wil er daar nog een hoop aan toevoegen.”

Ook sportief directeur Tom Caluwe is blij dat de deal rond is. “Onur neemt zijn leidersrol fantastisch op. Hij heeft ook zelf aangegeven dat hij de jeugd verder mee wil begeleiden en hen advies wil geven. Die schat aan ervaring is enorm belangrijk binnen onze groep.”

“Mijn rol binnen de ploeg is inderdaad veranderd, maar daar kan ik mij in vinden”, aldus Kaya. “Ik wil nog een jaar voetballen en KV Mechelen geeft mij die kans. Ik wil de club dan ook bedanken voor het vertrouwen.

De contractverlenging is een teken van vertrouwen in de Brusselaar, die bij de start van volgend seizoen 35 jaar zal zijn. Kaya brak door in Nederland en speelde in ons land achtereenvolgens voor Charleroi, Lokeren en Zulte Waregem. In 83 officiële duels voor de Kakkers zit hij aan vier goals en negentien assists. Met één goal en twaalf assists had de creatieve middenvelder een groot aandeel in de promotie naar 1A.

LEES OOK: De Camargo traint weer mee, Walsh verlengt tot 2025

Onur Kaya. 

Onur Kaya. ©  KV Mechelen

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws