Paul V. op het kerstkaartje dat hij en zijn partner enkele weken voor de feiten verstuurden naar hun vrienden en familie. 

Paul V. op het kerstkaartje dat hij en zijn partner enkele weken voor de feiten verstuurden naar hun vrienden en familie. © rr

Mechelaar die vrouw met hamer aanviel blijft aangehouden

Mechelen

Paul V., de 71-jarige Mechelaar die begin dit jaar zijn vrouw aanviel met een hamer, blijft nog minstens een maand in de gevangenis. Dat heeft de raadkamer dinsdag beslist. Begin januari sloegen bij V. de stoppen door en ging hij zijn vrouw met een hamer te lijf. Ze liep daarbij een hoofdletsel op, maar overleefde de aanval.

V., die zelf de hulpdiensten belde, werd aangehouden voor moordpoging. Eerder gaf de man al te kennen dat hij in de gevangenis tot rust wou komen en ook zijn vrouw de nodig rust wou gunnen.

Een week geleden stond Paul V. zelf ook al voor de rechtbank voor het bezit en de verspreiding van kinderporno. Toen werd duidelijk dat de man door de druk, de schrik en de schaamte van die zaak begin januari zijn zelfbeheersing was verloren en zijn vrouw had aangevallen. tdk

MEER OVER Rechtbank Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio